Hong Kong

View listings

hong-kong.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Hong Kong

Fastigheter till salu i Hong Kong

Hong Kong är ett autonomt territorium i sydöstra Kina. Tidigare var det en brittisk koloni. Stadskärnan är livlig och tätbefolkad och är en viktig hamn och ett globalt finansiellt nav med ett panorama prickat med skyskrapor. Central District är hem för monument som Ieoh Ming Peis Bank of China Tower. Hong Kong är också en av de mest kända shoppingdestinationerna, känd för skräddarsydda plagg och nattmarknaden Temple Street. Det är omgivet av Sydkinesiska havet i öster, söder och väster, och gränsar till staden Shenzhen, i Guangdong, norr vid Shenzhen floden.

Om du har bestämt dig för att flytta till Hong Kong eller bara leta efter fastigheter till salu i Hong Kong, borde du veta att regeringen har infört en ny skatt på vakansen och begränsningar i förhandssystemet. Ändå förväntas hushållspriserna stiga med ytterligare 7% under de kommande sex månaderna. För att bevara försäljningsgraden kommer utvecklarna förmodligen att bygga mindre lägenheter.

Enligt Hongkongs fastighetsprognos 2018 mitten av året skulle den uppåtgående trenden i huspriserna sakta ner under andra halvåret efter att regeringen införde en ny vakansskatt och begränsningar före skatt. Priserna på fastigheter till salu i Hong Kong borde ha ökat med ytterligare 7% under de kommande sex månaderna. För att säkerställa försäljningsnivån kommer utvecklarna förmodligen att bygga mindre lägenheter. De genomsnittliga storleken på de nya lägenheterna har redan minskat med cirka 40% under de senaste 6 åren.

Mindre enheter och billigare priser med utvecklingsfinansiering bidrog till stark försäljning på primärmarknaden under första halvåret, där utvecklare hade lyckats sälja över 50% av de enheter som lanserades i de flesta nya projekt.

I slutet av juni tillkännagav regeringen sex nya initiativ för att ta itu med bostadsproblemen i staden. Bland dessa var den mycket spekulativa semesterskatten för den primära marknaden.

Regeringens beslut att införa ytterligare initiativ för att hantera bostadsfrågor i staden vid en tidpunkt då räntorna stiger och den nuvarande marknadscykeln är redan i sina sista skeden och medför risker. När marknaden förändras kan alla dessa kylningsåtgärder som införts under de senaste åren intensifiera varje kris och leda till ett fritt fall på marknaden. Dessutom har ett växande antal köpare som är intresserade av fastigheter till salu i Hong Kong baserat på utvecklarfinansiering, vilket tillämpar högre räntor och inte kräver stresstest för köpare

Karta, prisutveckling och statistik
Non è stato trovato nessun annuncio che risponde ai parametri di ricerca specificati!
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB